Ansøg

Mangler du midler til dit projekt?

Ansøg om støtte her

Ansøgninger til fede arrangementer og kultur til ære for unge i Esbjerg Kommune.

Det skal være nemt at ansøge om støtte ved Esbjerg Kulturelle Ungdomsfond. Derfor kan det gøres så nemt som at klikke på nedenstående link, der tager dig videre til ansøgningsapplikationen. Vores fysiske lokale ligger i HUSET (Finsensgade 1, 6700), så man er også meget velkommen til at aftale et møde med os der vedrørende ideer eller ansøgning om støtte. Bare kontakt os via mail, som du kan finde her. Hvis man ikke selv vil stå for et arrangement eller ikke helt ved hvordan man gør, så smid alligevel en ansøgning til os, så kan vi enten føre ideen videre eller støtte dig i processen.

Vil du sende os en ansøgning? Så klik her!

Hvordan søger vi?

Man søger via linket her.

Hvem kan søge?

Vi tager med glæde imod alle ansøgninger der vedrører arrangementer for unge. Vi ønsker primært, at det er unge, der skaber arrangementer for andre unge, men hvis du er over 30 år og har en super god ide til noget der vedrører ungdomslivet i Esbjerg Kommune, er du også velkommen til at ansøge hos os.

Hvornår får man svar?

Vi gør hele ansøgningsprocessen så hurtig og simpel som mulig, og man får derfor løbende svar vedrørende modtagelse af ansøgning, start på drøftelsesproces og selvfølgelig fondens støtte til projektet. Hele processen forventes at tage op til 8 uger, dog kan længere behandlingstid forekomme.

Hvor mange penge kan man søge?

Der er ikke noget begrænset beløb. I tilfælde af at beløbet er for stort for Esbjerg Kulturelle Ungdomsfond, kan dele af beløbet dækkes, og fonden kan eventuelt tage kontakt til andre fonde.

Vigtig information inden søgning:

Esbjerg Kulturelle Ungdomsfond støtter ikke udgifter til alkohol. Vi skal derfor have dokumentation på, at pengene ikke går til dette, i tilfælde af at fonden støtter et arrangement, hvor alkohol serveres.

Ligeledes støttes lønninger heller ikke, da fondens penge skal gå til ildsjæle og den gode idé, derfor skal der også dokumenteres for, at dette ikke sker.

Esbjerg Kulturelle Ungdomsfond støtter ikke arrangementer, hvor følgende er støttemodtager:

Education Esbjerg

Johan Hoffmann Fonden

ObbekjerFonden

Esbjerg Fonden

Claus Sørensens Fond

Lida og Oskar Nielsens Fond

Alice og Tage Sørensens Fond

Blue Water Fonden

Henning G. Kruses Fond

De Frie Erhvervs Investeringsfond i Esbjerg

Esbjerg Ugeavis’s Fond

Esbjerg Kommune